Elbil for storfamilien – nå er prisen klar

Peugeot åpner nå for bestilling av sin romslige flerbruksbil, e-Traveller. Du får den med inntil ni sitteplasser.

Publisert

Det fins ikke så mange elbiler å velge mellom for barnerike familier som skal ha med seg bikkje eller en masse pikkpakk på tur.

Nå kommer Peugeot med sin løsning, og siden denne bilen også leveres av Citroën, Opel og Toyota vil du antagelig snart finne tilsvarende løsninger hos dem.

Rimeligste variant koster fra 421.000 kroner, og er utstyrt med en batteripakke på 50 kWt som skal rekke til en kjørelengde på 230 kilometer basert på WLTP-syklusen.

Syns du rekkevidden blir for snau kan du velge varianten med 75 kWt batteri. Den skal gi en kjørelengde på 330 kilometer etter samme målemetode. Holder du deg i bynære områder og begrenser hastigheten, kan du ifølge Peugeot oppnå en rekkevidde på hele 477 kilometer.

Importøren forteller at mye utstyr er standard, selv i de rimeligste utgavene, men om du ønsker «full pakke» som inkluderer skinnseter, fleksible seter, elektriske skyvedører med fotsensor, panorama glasstak, navigasjon og head-up display, må du bla opp døyt 550.000.

e-Traveller leveres i to lengder, henholdsvis 4,95 og 5,3 meter, men høyden for begge er 1,9 meter slik at du får tilgang til de fleste parkeringshus uten engstelse for å ripe opp taket.

Den lengste versjonen kan frakte inntil ni personer og 1500 liter bagasje. Nøyer du deg med å bruke fem seter er lastekapasiteten hele 3000 liter.

Les mer om Peugeot e-Traveller og se flere bilder her

Powered by Labrador CMS