Peugeot med mer 250.000 km garanti

Med lanseringen av nye Partner, introduserer norske Peugeot også klassens klart beste garanti i segmentet.

Publisert


OPPDATERT: Peugeot har hatt suksess med sitt Mester-konsept. Nå kommer Mester 2.0 – hvor tallet 2.0 ikke har noe med liter å gjøre.

I forbindelse med facelift på den nåværende storselgeren Partner, var importøren nemlig på nippet til å endre det norske utstyrsnavnet til noe nytt – før Peugeot-forhandlerne satt ned foten.

En så god merkevare kan man ikke skusle vekk, var argumentet. Og den dataalderlogiske løsningen ble altså Mester 2.0 – underforstått samme produkt, bare bedre.

Vi kommer tilbake med mer om nye Partner når vi har kjørt den. Enn så lenge kan vi forholde oss til importørens påstander om:

- oppgradert bil
- mer utstyr
- lavere pris
- utvidet garanti.

Spesielt det siste er interessant. En yrkesbil kjøres normalt mye lenger enn den tradisjonelle 100.000 km-begrensningen (som er mer harmonisk på personbiler).

SE VÅR GARANTIOVERSIKT HER

Og etter nylig å ha gått ut med 250.000 km-begrensing på sine 4x4 varebiler, har Peugeots nyttekjøretøyavdeling nå også utvidet til 5 år/250.000 km på nye Partner Mester 2.0 med 2WD.

Dette er tøff og offensiv satsing fra importøren. Den nye garantien vil utvilsomt telle betydelig inn ved bilvalget for en stor del næringskunder – og da spesielt transportører med høy km-produksjon på bilene.

Ettersom dette er det klart største segmentet av varebiler i Norge, det utgjør rundt 40 prosent av alle varebiler, skal det bli spennende å se hvor lenge konkurrentene kvier seg før de matcher tilbudet.

TRE GLADE GARANTISTER: Bildet viser fra venstre Peugeots varebilsjef Thorbjørn Myrhaug, den nye flåtesjefen Per Netland, og regionsjef Roy Erik Johnsen.

Powered by Labrador CMS