V8-jubileum og fossilfritt

Hos Scania er det naturligvis V8-fest i anledning motorens 50-årsjubileum, men fossilfrie løsninger står også sentralt. Og glem ikke vaflene!

Publisert

Høydepunktene står i kø også hos Scania på årets transport- og logistikkmesse.

De har feiret V8’erens jubileum i hele år, men nå får de endelig slå på stortromma i V8-landet Norge. Bursdagen markeres med ei gullrekke bestående av nøye utvalgte V8-biler både av eldre og nyere dato. Med andre ord: Hold deg fast, for her blir det fest!

Men på standen som inneholder ikke mindre enn 20 kjøretøy finner du også mer beina-på-jorda-innslag, som komplette og skreddersydde transportløsninger, et bredt utvalg av det Södertälje beskriver som «komplette fossilfrie transportløsninger», samt premierevisning av Scanias nye 540 hesters 13-liter.

Flere flotte kundebiler er også blant de utvalgte, blant annet fra Hæhre, NordRen og Høytrykk og Vedlikeholdsservice. Videre kan du studere den elektriske trekkvognen med pantograf på taket, tilsvarende bilene som nå testes på Autobahn i Tyskland, hybridvarianter og gassdrevne biler.

Gass handler det også om på Interlink-bussen som skal kjøre for Østfold kollektivtrafikk, som står ved siden av en lekker Irizar turbuss.

Trenger vel knapt å nevne det, men shopen med mye Scania-stæsj og de velkjente Scania-vaflene er selvsagt på plass. Det lukter vafler lang vei.

Og så er det jo litt gøy at Europas beste Scania-sjåfør er på plass. Andreas Nordsjø har sågar med seg lastebilen han vant under SDC-finalen i Södertälje.

Powered by Labrador CMS