Varsel: Viktig høstplanlegging

I løpet av få uker etter ferien går tre høyaktuelle transportmesser av stabelen. Planlegg Gardermoen, Elmia og IAA Hannover nå.

Publisert

NÆRINGSLIV: Mange nyheter, litt sirkus og mye artig. Og man skal være i god form for å få med seg alt.

Helgen 20. – 22. august starter kjøret med klassiske Elmia Lastbil. Elmias store messeområde ligger i Jönköping, som igjen ligger ved E4 noen mil øst for Gøteborg.

Selv om Elmia kommer «tidlige» i forhold til det store nyhetsslippet denne høsten, er det god grunn til å tro at vi vil se en god del store nyheter her. Blant annet har Daimler allerede varslet at de blant annet slipper sine nye gassmotorer i nye Mercedes Econic her.

– Sverige är en av de viktigaste gasmarknaderna i Europa. Med sina 40.000 besökare är Elmia Lastbil internationellt sett stor och en naturlig plats för en lansering, säger Mattias Nilsson, ansvarig för Mercedes-Benz lastbilar i Sverige.

Løfter vi blikket over mot mer underholdning, kommer vi ikke utenom spektakulære Nordic Trophy 2014. Lørdag 23. august går den 35. utgaven av denne spektakulære lastebilkonkurransen av stabelen. Har du sans for motivlakkering, blir dette en pilegrimsreise.

Les mer om Elmia her: http://www.elmia.se/lastbil/

Helgen 4. – 6. september er det vår nasjonale Transportmessa på Gardermoen som krever oppmerksomhet. Messen, med primus motor Bjørn Magnussen i spissen, har vokst og vokst både i omfang og omdømme siden debuten i 1998. Dette er en messe for indrefileten i norsk godstransport fra lastebileiere og sjåfører til importører, utstyrsleverandører og alt tenkelig relevant tilbehør.

Les mer på: www.transportmessa.no

Langhelgen 25. – 29. september er det klart for det det vi må kalle yrkesbilverdens gran prix: IAA Hannover 2014. Hannover-messene arrangeres kun hvert andre år, og er det arrangementet samtlige mennesker innen veitransportsektoren bør ta mål av seg å besøke om de skal være oppdater.

Eller lese reportasjen i YrkesBil, selvsagt.

Mer informasjon på: http://www.iaa.de/en/visitors/

Powered by Labrador CMS