Dynafleet Online

Volvos flåtestyring Dynafleet har vært på markedet siden 1996. I løpet av årene har systemet gjennomgått stadige forbedringer og er nå installert i over 20.000 kjøretøyer. Nyeste versjon inneholder flere nyheter, blant annet navigasjon.

Publisert

– Undersøkelser viser at 30% av transportselskapene i Europa benytter en eller annen form for flåtestyring. Videre viser undersøkelsene at Volvo Dynafleet er markedsleder blant lastebilprodusentenes egne flåtestyringssystemer. Det betyr at det er et enormt vekstpotensial i markedet og at vårt produkt er anerkjent. Med nye Dynafleet Online er vi enda bedre rustet til å konkurrere om kundene, sier Per-Anders Grösfjeld, produkt marketing manager for Volvo Dynafleet.

Siden Dynafleet så dagens lys i 1996 har produktet stadig blitt forbedret og er i dag installert i over 20.000 kjøretøyer. Det internettbaserte Dynafleet Online ble lansert sist sommer og gjør systemet enklere å benytte. Mens man tidligere måtte installere software for å kunne benytte Dynafleet, trenger man nå bare å registrere seg på Internett. Hardware i lastebilen sørger for kommunikasjonen via mobiltelefonnettverket.

Les hele saken i YrkesBil nummer 1.