Navara AT32 har fått en dose styrkedrikk

Nissan lover en enda tøffere pickup.

Publisert

Standardversjonen av Nissan navara ble nylig oppgradert med ny motor og girkasse, ny infotainment og økt nyttelast.

Nå er samme modifisering gjort på AT32-utgaven, som er et samarbeid med offroad-spesialisten Artic Trucks i Drammen.

Den ombygde bilen er også utstyrt med ny aluminumsbeskyttelse langs hele undersiden. Hjulene har fått nye felger med doble ventiler og hjulbuene er bredere. I tillegg er understellet hevet og oppgradert med blant annet stivere fjæring.

Nissan opplyser at målet har vært å forbedre modellen til å bli mer effektiv og bedre å kjøre uten å gå på kompromiss med offroad-egenskapene.

Den nye aluminiumsbeskyttelsen under sikrer undestellet på bilen og nye 32-tommers hjul med doble ventiler bidrar til god fremkommelighet. Doble ventiler forenkler dessuten prosessen med å justere til korrekt dekktrykk om man skifter mellom ulike underlag. Bilstein-understellet er forsterket og for kunder med spesielle behov for maks fremkommelighet uten for allfarvei, så er det også mulig å bestille modellen med elektronisk differensiallås på frontakselen.

Fordelene med vademulighet opp til 80 cm, særegne emblemer, stigtrinn og spesiell front- og hekkbeskyttelse er fortsatt blant særpregene på Navara AT32. Importøren opplyser at oppgraderingene blir tilgjengelig i Norge i løpet av vinteren 2020.

Powered by Labrador CMS