- Lanserer fornyet Rexton
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Lanserer fornyet Rexton
I februar norgeslanserer SsangYong sin nye Rexton. Den norske importøren har store forventninger til den oppgraderte modellen som varebil.

alt

– De første bilene kommer til landet allerede i januar, opplyser administrerende direktør Kai V. Abrahamsen i Autonor AS, som er importør av SsangYong, til YrkesBil.

Ny motor
Bilen er en fornyet utgave av velkjente Rexton, nå med en ny Euro 6-motor på 2,2 liter som yter 178 hestekrefter og 400 Newtonmeter.

Ny syvtrinns automatkasse fra Daimler er også på plass. Ventilerte seter foran, LED tåkelys, frontkamera, ryggekamera, regnsensor og automatisk lys er noe av utstyret som er standard i Premium-utgaven.

– Segmentet for varebil-offroadere er fremdeles der, selv om det har blitt mindre enn det var. Det blir spennende å se hva nye Rexton kan prestere i Norge, sier Abrahamsen uten at han vil si noe om hvor mange biler han forventer å selge.

SUVen skal bygges om til varebil hos firmaet Lafinto AS i Fredrikstad, slik det har blitt gjort også med utgående Rexton.

To utstyrsnivåer
Prisene starter på 311.900 eks. mva. for utstyrsnivå Classic med manuelt gir, mens nivå Premium med automat får du fra 377.060 kroner eks. mva. Som personbil, med syv seter, starter prisen på 689.900 kroner, inkl. mva., for utstyrsnivå Premium med automat.

SsangYong importeres av SsangYong Norge AS, som er et selskap i konsernet Autonor AS i Råde i Østfold. Rundt 25 forhandlere fører det koreanske bilmerket i Norge i dag.

PS. SsangYong norgeslanserer også en ny versjon av familiebilen Tivoli i februar. 


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1406 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 139 LASTEBILER TIL SALGS