- Tidenes største Albjerk-utlevering
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Salgskonsulent Stian Rånes hos Albjerk Bil Lier er fornøyd med storleveransen. Foto: Øystein Byberg
img img img img img img
8 bilder i galleri
Tidenes største Albjerk-utlevering
Fredag ble en merkedag både for Albjerk Bil Lier og entreprenøren Kjeldaas AS i Sande i Vestfold. Da ble 27 nye varebiler overlevert.

alt

Det dreier seg om tre Volkswagen Crafter 4 Motion, syv Amarok, og 16 Caddy, alle ferdig dekorert og med Würth-innredning i Caddy-ene.

Bilene ble lastet opp hos forhandleren fredag morgen, for deretter å bli fraktet på fire trailere i kolonne de 22 kilometerne til kunden.

– Det er den største enkeltutlevering vi har gjort i Albjerk Bil. Vi gjorde noe lignende med samme kunde for tre-fire år siden, men da var volumet lavere, sier salgskonsulent Stian Rånes hos Albjerk Bil Lier til YrkesBil.

– Bilene, som ble bestilt i februar, skulle egentlig ha blitt levert ut i første uken av august, men på grunn av stengte fabrikker har de blitt noe forsinket. Vi fikk faktisk inn siste bil i går.

LES OGSÅ: Snart klart for produksjonen av I.D. Buzz Cargo

Albjerk, som er Volkswagen Nyttekjøretøysenter, er en totalleverandør til Kjeldaas. Verksmester Paul Arne Bonden i Kjeldaas AS opplyser at de nå har en kjøretøypark bestående av 122 biler. Det dreier seg i hovedsak om Caddy, Transporter, Crafter, Amarok varebiler, samt Skoda Kodiaq som administrasjonsbiler.

– Vi kjøper stadig vekk biler. Jeg kjøpte senest en i dag, men det er første gang vi får overlevert så mange biler på en gang.

– Vi har bilene i fem år og selger dem selv etter det. Nå skal i underkant av 15 biler selges, sier Bonden, som opplyser at disse annonseres på Finn.no og går til både private og oppkjøpere. Han håper på faste kunder som vet at de får gode objekter når de kjøper av Kjeldaas.

Kjeldaas AS er svært bevisst på bilparken i profileringsøyemed. Det betyr for eksempel at bilene til enhver tid skal være rene.

– Bilene skal se ordentlige ut. Vi har en egen vaskehall hvor bilene skal vaskes minst en gang i uken. Medarbeiderne blir belønnet økonomisk hver gang de vasker dem. Skader blir utbedret umiddelbart. Når bilene blir tatt vare på blir også annenhåndsverdien bedre. Det blir et fint regnestykke for oss, sier Bonden.

LES OGSÅ: Første offisielle glimt av nye Amarok

Som stor entreprenør har Kjeldaas et egne mekanikere og et eget verksted som kan ta hånd om både laste- og varebiler.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1263 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 166 LASTEBILER TIL SALGS