- Er dette kommende generasjon Kangoo?
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Kangoo Z.E. Concept (t.v.) ble vist 23. april i fjor. Den kamuflerte varebilen til høyre skal være neste generasjon Kangoo, fotografert i Nord-Sverige nylig. Foto: Renault og S. Baldauf/SB-Medien
img img img img img img
9 bilder i galleri
Er dette kommende generasjon Kangoo?
SPIONBILDER: Renault har tidligere varslet en ny generasjon Kangoo i 2020. Nå er en kamuflert testbil, som angivelig er den aktuelle modellen, fotografert under vinterkjøring i Nord-Sverige.

alt

23. april 2019 presenterte Renault konseptbilen Kangoo Z.E. Concept.

En show-bil, som ifølge den franske produsenten gir et glimt av den fremtidige generasjonen av Kangoo – som de varslet skal dukke opp i løpet av 2020.

Bilen som vises på de ferske spionbildene vi har mottatt fra Nord-Sverige, er så godt kamuflert at det skal et trenet øye til for å vite hva dette er for noe.

Men ifølge våre pålitelige kilder er det altså snakk om neste generasjon Kangoo ute på vintertest. Vi finner også en avslørende fellesnevner mellom Kangoo Z.E. Concept og camo-bilen: linjen mellom panseret og frontlykter, grill og framskjermer. Denne linjen ser tilnærmet identisk ut på begge bilene. 

Frontlyktene ser imidlertid ikke ut til å være av samme kule type på testbilen som på konseptbilen. Kameraene som erstattet konvensjonelle sidespeil på konseptbilen er også skiftet ut, med – nettopp – konvensjonelle speil på testbilen.

Renault Kangoo Z.E. var i 2018 den mest solgte elektriske varebilen i Norge. I fjor endte modellen på andreplass, slått av allianse-søster Nissan e-NV200.

Renault meldte høsten 2019 at de også vil tilby både Kangoo Z.E. og Master Z.E. med hydrogenfyrt brenselcelle som rekkeviddeforlenger.

For øvrig: Mercedes-Benz Citan er bygget på samme plattform som Kangoo.

Nylig meldte Mercedes-Benz at de skal fortsette å tilby Citan, og at den snart kommer i en ny versjon – antakelig sammenfallende med den nye generasjonen Kangoo.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1450 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 108 LASTEBILER TIL SALGS