Styreformann i Spartveit AS Tom Erik Spartveit (innfelt, til venstre) og Lars Erfäldt, administrerende direktør i Zetterbergs Industri AB, har inngått avtale for det norske markedet.

Spartveit blir eksklusiv Zetterbergs-distributør i Norge

Zetterbergs Industri AB og Spartveit AS har signert en samarbeidsavtale som betyr at Spartveit AS eksklusivt skal markedsføre og selge Zetterbergs produkter på det norske markedet.

Avtalen, som trer i kraft 1. april 2024, er langsiktig og er forhandlet frem mellom de to selskapene for å sikre en langsiktig forvaltning av merkevaren i Norge, heter det i pressemeldingen.

Skal styrke posisjon og tilgjengelighet

Zetterbergs har som kjent lang erfaring med salg på det norske markedet, men: 

– Markedet har imidlertid endret seg raskt de siste årene, og vi så et behov for å styrke vår posisjon, tilgjengelighet og lokale forankring i det norske markedet, sier Lars Erfäldt, administrerende direktør i Zetterbergs Industri AB. 

– Spartveit AS har god kunnskap innen både produkter og salg samt fokus på tilhengere som komplementerer Zetterbergs produkter godt. Jeg ser frem til et langsiktig samarbeid mellom våre selskaper, sier Erfäldt.

Langsiktighet

Styreformann i Spartveit AS Tom Erik Spartveit sier de er stolte over å inngå tett samarbeid med svenske Zetterbergs Industrier AB. 

– Vi ser frem til til å være med å videreutvikle merkevaren Zetterbergs på det norske markedet. Langsiktige kunderelasjoner, service, høy nyttelast og miljø er viktige parameter som vi sammen skal bygge videre på, sier Spartveit. 

Dette innebærer også at Spartveit nå tilbyr Zetterbergs dumper på Spartveit tilhengere. 

I tillegg vil de tilby hele produktporteføljen til Zetterbergs, det innebærer både dumperpåbygg, dumper på krokramme, sidetipp, faste stykkgodspåbygg, tipp og Livab. 

– Zetterbergs Industri AB sin over 100-årige historie, viser langsiktighet og bærekraft. Produkter som utvikles for å tilfredsstille de til enhver tid gjeldene krav fra markedet og myndigheter, noe som passer godt inn sammen med våre verdier, bransjeerfaring og entusiasme for produkter, sier Spartveit.

Powered by Labrador CMS