SAMARBEIDER: Jack Larsen (f.v.), servicemarkedssjef Volmax Grenland, Espen Martinsen – Administrerende direktør Telemark Godslinjer, Einar Krossbakken, teknisk sjef Telemark Storbilservice.

Telemark Storbilservice blir Volmax Partner

Volmax ekspanderer sin service- og reparasjons tilbud for kundene ved inngå en samarbeidsavtale med Telemark Storbilservice i Seljord som blir Volmax Partner.

Telemark Storbilservice har etablert eget verksted i nærheten av E134 i Seljord og ønsker å bygge seg opp som et viktig servicepunkt for transportkunder i Telemark, og også for transportører mellom Øst- og Vestlandet.

- Vi er svært fornøyde med å få til denne avtalen med Volmax, forteller Espen Martinsen administrerende direktør i Telemark Bilruter og eier av Telemark Storbilservice. 

- I tillegg til å kunne ta vare på egen bilpark ser jeg store synergier ved å få til dette samarbeidet med Volmax for å sikre best mulig verkstedtilgjengelighet for alle transportører i området. Vi har også lagt mye til rette for sjåførene som kommer innom oss.

GODE BUSSER: Jack Larsen - servicemarkedssjef Volmax Grenland, Einar Krossbakken - teknisk sjef Telemark Storbilservice.

Energileverandør

Espen Martinsen forteller videre at Telemark Bilruter har store planer med å lage et transportsenter i Seljord. 

I tillegg til et moderne verksted som er i full drift er det også etablert en transportsentral for omlasting av gods og i Q4 2024 forventer de å ha en LNG-fyllestasjon på plass i tillegg til truckdiesel. 

I første halvår 2025 er det også planlagt el-bil ladere for tyngre kjøretøy, og Telemark Storbilservice vil da være en komplett energileverandør for tyngre kjøretøy.

Raskere hjelp

Som Volmax Partner vil Telemark Storbilservice kunne gjennomføre service, reparasjon og garantiarbeid på Volvo lastebiler i tett samarbeid med Volmax Grenland. 

Jack Larsen, servicemarkedssjef hos Volmax Grenland, er også svært tilfreds med denne avtalen. 

- Dette vil øke våre kunders mulighet til å få raskere hjelp når behovet melder seg forteller Larsen, som heller ikke legger skjul på at etter at Volmax flyttet fra Skien til Porsgrunn vil dette samarbeidet gi kundene en større fleksibilitet og bedre tilgjengelighet.

Einar Krossbakken er teknisk sjef for verkstedet, og vil fremover rekruttere flere mekanikere inn i verkstedet for å gi kundene førsteklasses service.

Telemark Storbilservice

  • Adresse: Industrivegen 1, 3840 SELJORD
  • Eiendommens areal: 40 mål
  • Byggets areal: 2 500 m2
  • Antall løp: 4
  • Lengde på verkstedløp:30 m
  • Spesielle løp: 2 for service og PKK – kan kombineres
  • Antall ansatte 8, hvorav 5 mekanikere og 1lærling
  • Åpningstider: 7:00-16:00.
  • Dekkverksted
Powered by Labrador CMS