SOL OG SMIL: Styreleder Tom Erik Spartveit (t.v.) og daglig leder Olav Dolven i Spartveit AS klarte ikke holde smilet tilbake i vårsola, da første av to minimessedager hos bedriften i Larvik ble arrangert fredag.

Vårslipp i Larvik

Tilhenger- og påbyggleverandøren Spartveit AS samlet i helgen en rekke bransjeaktører for å kickstarte vår- og sommersesongen med en minimesse.

Dermed fikk mange, som av en eller annen grunn ikke befant seg på Transportmessen i den danske byen Herning denne helgen, et godt alternativ i Larvik.

Nå i april er det ganske nøyaktig to år siden vi hørte om Spartveit AS for første gang.

Selv om familien Spartveit har vært kjent for tilhengere og påbygg i norsk transportnæring i mange tiår. Mer om det kan du lese her.

Minimesse

Fredag og lørdag denne helgen arrangerte de for andre gang siden oppstarten det de omtaler som en minimesse.

– Vi har samlet flere relevante aktører som vi har et godt forhold til, slik at vi sammen kan ha et hyggelig og nyttig «vårslipp» for eksisterende og nye kunder, sier Tom Erik Spartveit, styreleder og en av eierne i Spartveit AS, til YrkesBil.

– Tanken er å gjøre dette til en årlig tradisjon. Foruten det rent faglige er ønsket vårt å lage en arena der folk kan ta med hele familien, hvor det også vil være mye spennende også for de yngste, sier Spartveit.

Viste nytt utstyr

Gårdsplassen utenfor Spartveits nye store anlegg i Hegdalringen i Larvik var begge dagene naturligvis fylt opp av deres egne produkter innen tilhengere og bilpåbygg.

Men det var også flere lastebiler fra Norsk Scania Borgeskogen, Mercedes-Benz Norge Trucks og Volmax AS.

I tillegg var det varebiler fra Autostrada og anleggsutstyr fra Nasta AS.

Bevola Norge, Hydroscand Norge og Würth Norge AS stilte alle med tilbehør, utstyr og verktøy fra sine respektive spesialfelt, mens DNB og Nordea stod klare med finansieringsløsninger.

Også for dem som ikke skulle handle noe som helst er arrangementer som dette en gyllen anledning til å oppdatere seg på nye produkter og ikke minst treffe mange hyggelige bransjefolk.

YrkesBil kommer snart tilbake med en fyldigere reportasje fra Spartveit AS.

Powered by Labrador CMS