Blir største arrangement på Norges Varemesse noensinne

Med et brutto utstillingsareal på rundt 60.000 kvadratmeter blir Transport og Logistikk 2019 Norges Varemesse sitt største arrangement i areal noensinne arrangert.

Publisert

Årets høydepunkt i transport- og logistikknæringen nærmer seg. 26. til 28. september arrangeres messen og konferansen Transport & Logistikk 2019, og med over 220 utstillere og nær 100 foredragsholdere sørger for rekordstor oppslutning.

Prosjektleder for arrangementet, Trond Andersen i Norges Varemesse, lover en rekke nyheter innenfor transport og logistikknæringen.

- Det er så artig å arbeide med en næring som virkelig brenner for å lage et spennende arrangement, det gleder meg virkelig at vi får til å sette sammen et arrangement som gir de besøkende verdifulle opplevelser helt kostnadsfritt, sier Andersen.

På tvers av bransjer
Han mener alle i næringen vil finne spennende nyheter innenfor sin sektor og kunne ha direkte kontakt med andre aktører i næringen.

- Man kan for eksempel ta en tur tilbake i tid ved å besøke veterantorget. Har man familie kan man ta med barna sine på lørdagen å besøke mange aktiviteter for de minste. Blant annet kan barna ta førerkort og vinne flott premie for å delta, sier Andersen.

Bruttoarealet som benyttes blir cirka 60.000 kvadratmeter, fordelt på en stor utstilling og spennende konferanse.

- Dette blir årets faglige høydepunkt. Alle lastebilimportørene er med og i år har vi med utstillere fra hele næringen med bane, havn, logistikk og transport. Noe som gjør at alle får en plattform å møtes på. Det blir spesielt spennende å se effekten av dette og vi håper næringen vil kunne prate sammen på kryss og tvers av bransjene, sier Andersen.

Omfattende program
NLF-topp Geir A. Mo forteller at organisasjonen har arbeidet intensivt med forberedelser til både messe og konferansedelen.

- Vi er klare med et omfattende program på standen vår og ikke minst med en skikkelig presentasjon av vårt kvalitetsprogram «Fair Transport». I tillegg vil vi ha et omfattende faglig program på vår stand som blir et viktig supplement til programmet for den store konferansen, sier Mo.

Han håper det ikke bare skal settes rekord i antall utstillere og antall kvadratmeter, men også i antall besøkende og omsetning på arrangementet.

- Vi i NLF er klare til tidenes happening innenfor vår næring, sier Mo.

Konferansen når nye høyder
Med fire statsråder, en samlet transport- og kommunikasjonskomite og nærmere 100 foredragsholdere på plass lover arrangørene høyt nivå på konferansedelen - og middagen.

- Dette vil bli den råeste bransjemiddagen som er arrangert noen gang, med over 600 bransjefolk, forteller en engasjert prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise.

Powered by Labrador CMS