Iveco dropper Scania i Hedmark

Iveco har funnet seg ny og Bosch-tilknyttet serviceverkstedpartner mellom Hamar og Elverum.

Publisert

NÆRINGSLIV: Det er Vang Auto AS som har fått status som såkalt ”Full Range” serviceverksted for Iveco på Hedmarken.

Vang Auto overtar etter Norsk Scania, som hittil har vært Ivecos partner i distriktet.

- Vi er allerede i full gang og har det nyeste diagnoseutstyret fra Iveco. Vi har deltatt på tekniske kurs, og føler oss godt rustet til å betjene såvel nye som gamle Iveco-kunder, forteller Per Asbjørn Berget (til høyre på bildet), daglig leder i Vang Auto.

Bedriften med 9 ansatte omsetter for rundt 10 millioner i året (2012), har historikk tilbake til 1960, og er fra før merkeverksted for Nissan og Renault lastebiler. Vang Auto utfører også service og reparasjoner av Z-løftere.

- Vi gleder oss til samarbeidet med Vang Auto. Verkstedet er kjent for å yte særdeles god service både når det gjelder varebiler og tunge lastbiler, sier Ivecos salgssjef Rolf Eriksen.

Eriksen viser også til verkstedets fine beliggenhet både for lokale kunder og gjennomgangstrafikken på E6 og Rv 3 og 25, og at de kan tilby daglig levering av reservdeler fra Ivecos sentrallager.

Det er imidlertid fortsatt salgskonsulent Bernt Strand (til venstre på bildet) fra Iveco Norges salgskontor i Oslo som skal betjene kunder ved salg av nye eller brukte Iveco kjøretøy.

Powered by Labrador CMS