Bytter navn til Alier: - Reflekterer vår forpliktelse

Bilinnredningsselskapet Etac Bil hevder selskapet forplikter seg til samarbeid og innovasjon når de bytter navn til Alier. Det norske selskapet har vokst seg til en stor aktør på bilombygging med 12 avdelinger i Norge.

Publisert

- Selv om vårt navn endres, forblir vårt løfte om kvalitet og dedikasjon til våre kunder uendret, sier administrerende direktør Annbjørn Vasdal i Alier AS.

Alier er det nye navnet til bedriften tidligere kjent som Etac Bil. Selskapet har siden 1986 utviklet seg til å bli en av landets ledende aktører innen bilombygging.

Bedriften er en del av den nordiske aktøren Auto Solutions Group (ASG).

Symboliserer ambisjonene

Selskapet sier navnet Alier er valgt for å symbolisere allianser og partnerskap.

- Navnet Alier reflekterer vår forpliktelse til å jobbe sammen og vår misjon om å skape frihet for mennesker og bedrifter som trenger tilpassede kjøretøyløsninger, sier den administrerende direktøren.

DIREKTØR: Annbjørn Vasdal.

Han bekrefter at navnet er eneste endring i første omgang. Over 100 ansatte fortsetter som tidligere, og de tolv avdelingene vil bestå.

- Med snart 40 års erfaring er vi forpliktet til å utforske nye muligheter og fortsette å tilby løsninger som gir frihet og uavhengighet til våre kunder, sier Annbjørn Vasdal.

Aliers (Etac Bil) avdelinger i Norge:

· Oslo

· Arendal

· Bergen

· Elverum

· Hønefoss

· Kristiansand

· Moss

· Sandnes

· Tresfjord

· Trondheim

· Tromsø

· Tønsberg

En arbeidsplass på hjul

Siden 1986 har bedriften spesialisert seg på tilpasninger for funksjonshemmede samt skreddersydde løsninger for næringslivet.

Etac Bil viste nylig frem sine løsninger på Vei og Anlegg-messen i Lillestrøm. Der hadde de med seg en varebil som var innredet til å bli en fullverdig arbeidsplass.

De to selgerne viste frem både innredning og løsninger som gjør hverdagen bedre for arbeidere med behov for en arbeidsplass på fire hjul.

Powered by Labrador CMS