Bernt Andre Engøy, daglig leder i Rental Group Mobility, Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge og Lars Hæhre, administrerende direktør i Rental Group.
Bernt Andre Engøy, daglig leder i Rental Group Mobility, Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge og Lars Hæhre, administrerende direktør i Rental Group.

Utvider utleiestallen med Isuzu

Isuzu Norge inngår nå samarbeidsavtale med Rental Group Mobility, et av Norges største utleieselskap av yrkesbiler.

Rental Group Mobility er et selskap kontrollert av entreprenørgiganten Hæhre, og tilbyr blant annet varebiler, planbiler og pickuper.

Nå har utleieselskapet inngått samarbeidsavtale med Isuzu Norge om kjøp av arbeidsbiler, og utvider dermed utleiestallen med pickup-en D-Max.

Hæhre-gruppen kjenner fra før godt til Isuzu og merkets pickupmodell. De eide tidligere nemlig en egen forhandler, Hæhre & Isachsen Auto AS, som førte nettopp Isuzu i tillegg til Suzuki og Maxus. Denne forhandlervirksomheten ble avviklet høsten 2021.

– Vi ser at behovene endrer seg underveis i prosjektene for våre kunder, både for type og antall kjøretøy. For oss er det viktig å kunne levere i takt med det transportbehovet som prosjektene krever. Vi må ha ulike kjøretøy tilgjengelig med nødvendig utstyr som dekker de ulike faggruppene som til enhver tid jobber i prosjektene, sier Bernt Andre Engøy er daglig leder i Rental Group Mobility i en pressemelding.

Isuzu lanserte en helt ny utgave av D-Max for omtrent et år siden. I motsetning til mange aktører i bilbransjen som sliter med leveringssituasjonen for tiden, opplyser Isuzu Norge at de fortsatt har god tilgang på biler.

Det har aldri blitt solgt så mye Isuzu i Norge som i 2021, totalt ble det 1.245 registreringer, og importøren fremhever selvsagt at det merket ble landets mest solgte pickup i desember måned isolert sett.

– Det at et av Norges største utleieselskap til anleggsbransjen ønsker å ha med Isuzu i porteføljen viser det vi alltid har ment - at Isuzu er det beste alternativet i dette segment, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.

Han påpeker samtidig at de tilbyr egen ombygger som skreddersyr bilene til alle behov.

Lars Hæhre er administrerende direktør i Rental Group, og forteller at kjernevirksomheten i selskapet er å levere komplette løsninger innenfor anleggsmaskiner, tårnkraner og tunnelutstyr.

– Det å kunne levere yrkesbiler til entreprenør og prosjekter er et relevant supplement for flere av våre kunder. Også innenfor yrkesbiler har mange det samme behovet for fleksibilitet og utnyttelse, og som igjen bidrar til redusert kapitalbinding i bilparken, sier Lars Hæhre.

Powered by Labrador CMS