VW Transporter teaser

Teaser: Litt nærmere Transporteren

Det er åpenbart det nærmer seg ny Transporter. Nå viser Volkswagen bitte små detaljer av hjulene på den nye. Ett av dem skal forresten hete Indianapolis!!!!

Volkswagen dryppmater oss med detaljer fra den kommende Transporteren.

Denne gangen er det hjulene det dreier seg om.

Glem at bilen – den 7. Transporter-generasjonen som Volkswagen Nyttekjøretøy minner oss om – egentlig er en Ford Transit, og at det hele er et resultat av de to selskapenes felles snarvei innen modellutvikling.

VW Transporter teaser

Prosjektet heter Cyclone og har allerede gitt oss Amarok og Ranger. Og senere kommer Caddy som Fords mini-van.

Kanskje ikke det smarteste prosjektnavnet, forresten. Mange husker fremdeles at det var navnet på CIA-programmet fra slutten av 70-tallet som finansierte og bevæpnet mujahedin i Afghanistan.

Men nå er det T7 (skal den hete det?) det dreier seg om, og etter den første «lekkasjen» der vi fikk bilen i helfigur,  kommer nå «de første spesifikke detaljene».

Jeg skal si de er spesifikke.

Kunstneriske bilder av hjul som gjør jobben, og hovedlys som ser bra ut. «En Bulli bygget for globetrottere», sier Albert Kirzinger – sjefdesigner for Volkswagens varebiler.

Men det eneste vi i grunnen får ut av dette kapitlet, er at bilen kommer også i en Pan Americana-versjon (den første ble bygget på en T5) med 19-tommers hjul der en av felgene er døpt Indianapolis.

Vi kan nok regne med flere slike informative pressemeldinger før bilen endelig dukker opp på utstillingen i Hannover i september.

LES OGSÅ:

Powered by Labrador CMS