Jarle Viuls, konserndirektør i Bertel O. Steen Lastebil og Buss, overrekker prisen for 'Årets forhandler' til Johan André Øverland, plassjef hos Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Stavanger.
Jarle Viuls, konserndirektør i Bertel O. Steen Lastebil og Buss, overrekker prisen for "Årets forhandler" til Johan André Øverland, plassjef hos Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Stavanger.

Stjernedryss hos Mercedes-forhandlerne

Bertel O. Steen Lastebil og Buss har gjort stas på forhandlere og ansatte med «Årets tungbilpriser».

18. Januar samlet Bertel O. Steen Lastebil og buss alle sine forhandlere til et digitalt forhandlermøte.

Tradisjonen tro ble det delt ut priser etter fjorårets prestasjoner i kategoriene: Årets selger, Årets forhandler og til slutt Årets «Alltid Videre»-medarbeider.

Noen av kriteriene for årets selger-prisen går på måloppnåelse (ordre mot salgsmål), oppnådd markedsandel og fakturerte biler/økonomisk bærekraftighet, opplyser importøren, som videre forteller i en melding at det var jevnt nivå blant de nominerte. 

Til slutt var det Geir Bakken hos Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Lørenskog som stakk av med seieren.

«Geir Bakken har vist en fin utvikling de senere årene og viser at dedikert arbeid over tid gir resultater. Geir feiret 40 år som ansatt i Bertel O. Steen i 2023», sier konserndirektør Jarle Viuls (t.v.) og regionsjef Erik Hvalby (t.h.) med hovedpersonen mellom seg.
«Geir Bakken har vist en fin utvikling de senere årene og viser at dedikert arbeid over tid gir resultater. Geir feiret 40 år som ansatt i Bertel O. Steen i 2023», sier konserndirektør Jarle Viuls (t.v.) og regionsjef Erik Hvalby (t.h.) med hovedpersonen mellom seg.

Årets forhandler, ble på sin side Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Stavanger.

«Årets forhandler har vist til sterk vekst i delesalg, har en servicekontrakt penetrasjon på 53% og en markedsandel på over landsnittet på salg. Denne forhandleren har veldig mange fornøyde kunder og viser til god «Alltid Videre»-Ånd», heter det i begrunnelsen.

Og sist, men ikke minst, har importøren en egen «Alltid Videre»-pris, med utgangspunkt i konsernets skrevne leveregel «Alltid videre». 

Denne prisen er kanskje den gjeveste, skriver importøren, og viser til verdiene i Bertel O. Steen som er:

«Vi bryr oss, Vi utfordrer og Vi presterer».

Det er Glenn Hillestad fra Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Drammen som vinner denne prisen i år.

«Glenn viser eierskap til jobben sin, både når det gjelder ansatte og kunder. Han er hjelpsom og en stor bidragsyter for et godt arbeidsmiljø. Han stiller opp 24/7, passer på at bygget er i orden og at storbilvasken er åpen døgnet rundt. Alle skulle vært så heldige og hatt en Glenn som kollega», sier Anne Beate som er Plassjef i Drammen.

Powered by Labrador CMS